ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Κόσοβο: O Γιακουμάκης νίκησε τον Μούριτς με ασύλληπτη κεφαλιά

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το γκολ του με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League | 12 Ιουνίου 2022
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το γκολ του με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League | 12 Ιουνίου 2022 INTIME

Η Εθνική Ελλάδας άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό κόντρα στο Κόσοβο με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Μάνταλο να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και τον Γιακουμάκη να εκτελεί τον Μούριτς με ασύλληπτη κεφαλιά.

Στα τρία πρώτα παιχνίδια της στο φετινό Nations League η Εθνική άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη σκοράροντας στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο τέταρτο παιχνίδι της, απέναντι στο Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της League C, χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο.

Για την ακρίβεια 71 λεπτά, όμως η αναμονή άξιζε τον κόπο, αφού σημειώθηκε ένα γκολ χάρμα ειδέσθαι. Πρωταγωνιστές ήταν οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Γιακουμάκης, με τον μέσο της ΑΕΚ να βγάζει σέντρα λουκούμι από τα αριστερά και τον φορ της Σέλτικ να πιάνει εκπληκτική κεφαλιά, για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Κοσόβου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ