Έλινγκτον: “Eίναι υπέροχα στην Ελλάδα”

Ο Νέιθαν Έλινγκτον νιώθει ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Ελλάδα φορώντας τη φάνελα της Ξάνθης.
Ο Άγγλος παίκτης που αποκτήθηκε από την Ξάνθη την περασμένη σεζόν με δηλώσεις του στην αγγλική “Sun” δηλώνει υπέροχα που αγωνίζεται στην Ξάνθη και ζει στην Ελλάδα.
” Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολύ παίκτες έρχονται στην Ελλάδα. Τα στάνταρ του ποδοσφαίρου είναι πολύ καλά, ο κόσμος κάνει φασαρία στις κερκίδες και είναι όμορφο μέρος στον κόσμο. Είναι υπέροχα εδώ.
Υπάρχουν βουνά παντού και ο καιρός είναι πολύ καλύτερος. Φοράω γάντια για ένα δύο ματς το χρόνο.
Ήρθα πέρσι στο τέλος της σεζόν από την Γουότφορντ και πιθανόν ο δανεισμός μου να ανανεωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς τελειώνει τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Ο κόσμος δεν έχει δει ακόμα τα καλύτερα από εμένα. Στο μέλλον θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία και να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Ξέρω ότι αν είμαι δυνατός και μου δοθεί η ευκαιρία θα πετύχω πολλά γκολ. Ακόμα έχω πράγματα να αποδείξω “.