ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ελευθερόπουλος: "Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΣ"

Ελευθερόπουλος: "Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΣ"
ελευθεροπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορούσε να μείνει άλλο στην Ιταλία και μετά από πέντε χρόνια καριέρας στο καμπιονάτο επέστρεψε στην Ελλάδα

Η διοίκηση του ΠΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".

Ο Ελευθερόπουλος θα έρθει τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα στα Γιάννινα και θα τον συνοδεύσει είτε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης είτε ο γενικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφμερίδα "Sportday", πιο ώριμος από ποτέ, αποκαλύπτει ότι παρότι η Σιένα είναι μία ωραία πόλη δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο μακριά από την Ελλάδα και την κόρη του.

" Η Ιωάννα είνα ο βασικότερος λόγος που γύρισα. Το εξήγησα και στους ανθρώπους της Σιένα. Η Ιωάννα είναι πλέον 7 χρονών και ήταν δύσκολο τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάθε φορά που έφευγα. Και για εκείνη και για εμένα. Ακόμα και τώρα βέβαια δεν θα είμαι στην Αθήνα, αλλά είναι διαφορετικά.

Όταν θα ερχέται θα έχει παιδάκια να παίζει. Θα μιλούν την ίδια γλώσσα, η τηλεόραση, τα βιβλία. Στην Ιταλία δύο φορές που είχε έρθει ήταν πολύ για εκείνη.

Έχω κάνει πολύ καλή καριέρα αλλά δεν έχω πάει σε Μουντιάλ. Νοιάζομαι πάρα πολύ για το εθνόσημο έχω περάσει από όλα τα τμήματα της Εθνικής και δεν είπα ότι θα πάω σίγουρα, αλλά ότι θα παίξω όλα μου τα χαρτιά για να πάω. Αν έχω την ικανότητα να πάω, θα πάω



".

Η προσέγγιση προς το πρόσωπο του από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: " Για μένα η γενικότερη προσέγγιση σε όλα τα πράγματα. Λειτούργουσα και λειτουργώ συναισθηματικά. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν είναι σωστό ή όχι, διότι ο χώρος του ποδοσφαίρου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ επαγγελματικός, αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτός είμαι και έτσι θα συνεχίσω από τι στιγμή που νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Ο τρόπος προσέγγισης του κ. Χρηστοβασίλη ήταν ιδανικός για να με κάνει να νιώσω ότι θέλει πολύ να με κάνει να πάω εκεί. Μου έδειξε πραγματικά ότι με θέλει. Είναι ένας άνθρωπος πολύ μετρημένος, ταπεινός, αξιοπρεπέστατος. Και μόνο που μου είπε βάλε στο συμβόλαιο όσα χρόνια θέλεις μου έδειξε ότι με ήθελε. Είναι σπάνια κουβέντες που ακούς στο ποδόσφαιρο

.

Ο πρόεδρος μου έδωσε όλες αυτές τις εγγυήσεις, ένα πακέτο ελκυστικό. Το οικονομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Χωρίς να το υποτιμώ. Άλλωστε δεν έχω μεγαλώσει σε πλούσια οικογένεια, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά για εμένα το ανθρώπινο κομμάτι μετράει πολύ περισσότερο απ΄ ότιδήποτε άλλο και όταν δώσω τον λόγου μου κάπου τότε είμαι εκεί".









TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ