ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ελευθερόπουλος για την διαιτησία: "Το φάουλ στον Στίκα είναι πεντακάθαρο, του παίρνει το πόδι και μου λέει ο ρέφερι ότι έχασε τη φάση"

Ελευθερόπουλος για την διαιτησία: "Το φάουλ στον Στίκα είναι πεντακάθαρο, του παίρνει το πόδι και μου λέει ο ρέφερι ότι έχασε τη φάση"
Ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος INTIME SPORTS

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό έχουν στη Νίκη Βόλου και εκφράστηκαν από τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό έχουν στη Νίκη Βόλου και εκφράστηκαν από τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Το πιο δύσκολο κομμάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε έχει να κάνει με ζητήματα περισσότερο εξωαγωνιστικά. Στη φάση που βάζει γκολ ο Λεβαδειακός, το πρόβλημα είναι ότι έχει πάρει καθαρά το πόδι του Στίκα ο επιτιθέμενος του Λεβαδειακού.

Δεν είναι ένα απλό το κόρνερ που κέρδισε ο Λεβαδειακός. Είναι ένα γκολ. Αν δεν έκανε την απίστευτη απόκρουση ο Γκαραβέλης είναι καθαρό γκολ. Είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή μόνος ο αντίπαλος επιθετικός και παίρνει καθαρά το πόδι του στόπερ. Και ΟΚ, να δεχθώ αυτό που είπε ο διαιτητής στο τέλος του ματς, ότι έχασε τη φάση.

Δεν θα σας πω αν είναι χέρι ή όχι που κάνει ο Λεβαδειακός γιατί είμαι στον πάγκο, έχει πολλά κορμιά και δεν μπορώ να το δω. Αλλά το φάουλ στον Στίκα είναι πεντακάθαρο, του παίρνει το πόδι και μου λέει 'την έχασα τη φάση'.

Να το δεχθώ ακόμα και αυτό. Απλά το ύποπτο είναι πως είναι στην ίδια ευθεία ο επόπτης, ο τέταρτος. Έχουμε καθαρή γωνία από τον πάγκο και το βλέπουμε πεντακάθαρα όλοι.

Ξέρουμε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι να διαχειριστείς σε αυτή την κατηγορία είναι το χρίσμα που δίνεται κάθε χρόνο. Ακόμα και αυτό να το δεχτώ. Αλλά είναι όλοι στην ίδια ευθεία και το βλέπουν, είναι φοβερό".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ