ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ελ Αραμπί, εκτός με Παναθηναϊκό

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί
O Γιουσέφ Ελ Αραμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο φορ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται στο Καμερούν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Μετά τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που επίσης κόλλησε και δημιουργείται νέος πονοκέφαλος για τον Πορτογάλο προπονητή ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/11) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν ότι ο 34χρονος στράικερ προσβλήθηκε από τον ιό. Mάλιστα παραμένει, όχι στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, αλλά στο Καμερούν και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έδωσε εντολή στον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Σαέντ Ζεκίνι, να μείνει μαζί του στην Γιαουντέ.

Ο Ελ Αραμπί θα υποβληθεί σε νέο τεστ την Παρασκευή ή το Σάββατο, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραμένει θετικός ή όχι., την ώρα που ο Χασάν είναι επίσης σε καραντίνα στην Αίγυπτο.

Οι ερυθρόλευκοι μένουν χωρίς τα δυο τους "όπλα" στην επίθεση και ο Μαρτίνς καλείται να βρει τις λύσεις στη γραμμή κρούσης, την ώρα που έπεται και το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου επίσης είναι δύσκολο να δώσουν το παρών οι δυο ποδοσφαιριστές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ