ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου"

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αντβέρπ
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αντβέρπ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός κόντρα στην Αντβέρπ και ότι ανταμείφθηκε για την προσπάθειά του, ενώ αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στην οικογένειά του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στην νίκη των ερυθρολεύκων επί της Αντβέρπ με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Μαροκινός φορ σε δηλώσεις στην COSMOTE TV, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αλλά και για το γεγονός ότι επέστρεψε στα γκολ, μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα με τον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελ Αραμπί: Για το ματς: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς σήμερα, ήταν μια πολύ όμορφη νίκη, την οποία αξίζαμε, γιατί προσπαθήσαμε πολύ. Μετά το πρώτο γκολ δεχθήκαμε την ισοφάριση, αλλά μετά το γκολ διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πήραμε την ανταμοιβή".

Για το αν είχε ανάγκη αυτό το γκολ; "Φυσικά. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλουμε να ξεχάσουμε, κόντρα στον Ατρόμητο. Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ο Θεός μας βοήθησε και καταφέραμε να πάρουμε την ανταμοιβή για την προσπάθειά μας.

Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, έχουμε υπέροχους φιλάθλους. Τώρα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν αφιερώνει κάπου το γκολ: "Φυσικά το αφιερώνω στην οικογένεια μου. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους. Ξέρω ότι όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι, γιατί καθίσανε για να το παρακολουθήσουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ