ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός μια εβδομάδα ο Μαρίνος

INTIME SPORTS

Χωρίς τον Στέργο Μαρίνο που υπέστη κόντρα στον ΠΑΟΚ αιμάτωμα στο δεξιό πρόσθιο μηριαίο αλλά με τους Μπουμσόνγκ και Καντέ ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ.

Εκτός από την άσχημη ψυχολογία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα “έχασε” και τον Στέργο Μαρίνο που θα μείνει εκτός για περίπου μια εβδομάδα.

Ο μέσος των “πράσινων” που αγωνίστηκε βασικός στο δεξί άκρο της επίθεσης υπέστη αιμάτωμα στο δεξιό πρόσθιο μηριαίο και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 5 με 7 ημέρες, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ.

Επιστρέφουν δύο ενόψει ΑΕΚ

Στη προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης που σιγά σιγά ανεβάζουν ρυθμούς.

Για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός πλέον μπορεί να υπολογίζει στους απόντες λόγω τιμωρίας από την Τούμπα, Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ όχι όμως και στον Σεμπαστιάν Λέτο ο οποίος έχει ακόμα μια αγωνιστική τιμωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ