LA LIGA

Εκτός αποστολής της Μπιλμπάο ο Ινιάκι Γουίλιαμς, έχασε το πρώτο ματς σε πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ματς του Copa del Rey κόντρα στην Βαλένθια | 10 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ματς του Copa del Rey κόντρα στην Βαλένθια | 10 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς έμεινε εκτός της αποστολής της Μπιλμπάο για το ματς με την Θέλτα, για να διακοπεί έτσι ένα ασύλληπτο ρεκόρ του αφού συμμετείχε στα προηγούμενα 251 παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (29/01) εκτός έδρας την Θέλτα στο πλαίσιο της La Liga, με τη μεγάλη είδηση για τους Βάσκους να έρχεται ωστόσο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Και αυτό γιατί ο Ινιάκι Γουίλιαμς έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα στην Γαλικία και έτσι μπήκε τέλος σε ένα ασύλληπτο σερί, που τον ήθελε να μη λείπει από ούτε ένα ματς πρωταθλήματος εδώ και επτά χρόνια.

Η τελευταία φορά που είχε χάσει ματς για την La Liga ήταν στις 17 Απριλίου 2016, στην εκτός έδρας νίκη της Μπιλπάο με 1-0 επί της Μάλαγα, με τον 28χρονο επιθετικό να αγωνίζεται έκτοτε σε 251 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος και να βλέπει το εν λόγω σερί -που είναι ρεκόρ για το ισπανικό πρωτάθλημα- να σταματάει.

Σημειώνεται πως ο διεθνής Γκανέζος φορ έφτασε οκτώ παιχνίδια μακριά από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Χέιντς Σίμετ, τον παίκτη που είχε αγωνιστεί στα περισσότερα διαδοχικά παιχνίδια (259 στην Bundesliga με την Κολωνία, εξαιρούνται οι τερματοφύλακες) σε όλη την ιστορία των 4 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ