ΠΑΟΚ

Εκπρόσωπος του Ίνγκασον: "Γνωρίζαμε καιρό το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας"

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στο ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στο ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο ατζέντης του Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε σε  ΜΜΕ για τα μεταγραφικά σενάρια που ενέπλεξαν τον πελάτη του με ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος

Το όνομα του ΠΑΟΚ παίζει αρκετά τις τελευταίες ημέρες στη Ρωσία χωρίς τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ να έχουν πάντα πραγματικό υπόβαθρο.

Για το ενδιαφέρον πάντως της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος του Ισλανδού αμυντικού Τάσος Παπαδόπουλος.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας δεν κατάφερε να αποκτήσει ως δανεικό τον Ίνγκασον και φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του.

"Εδώ και καιρό γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ" είπε ο Τάσος Παπαδόπουλος. "Ο τρόπος όμως που οι άνθρωποι της ήθελαν να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή (σσ: δανεισμός με ενοίκιο 300 χιλιάδων ευρώ και υποχρεωτική ρήτρα το καλοκαίρι στα 3,5 εκατομμύρια) δεν επέτρεψε να προχωρήσει το θέμα. Αν αλλάξουν οι διαθέσεις τους μπορούμε να συζητήσουμε ξανά" συμπλήρωσε αφήνοντας ανοικτά ενδεχόμενα για το μέλλον.

Βέβαια και ο ίδιος ο Ίνγκασον όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον ομάδων από τη Ρωσία δεν έδειξε και μεγάλη διάθεση για συζητήσεις και το έκανε με δεικτικό τρόπο. "Και η Γιουνάιτεντ να έρθει, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ" τόνισε ο Ισλανδός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ