Έκπληκτος ο Καπέλο με Ρούνεϊ

Η πρόκριση της Αγγλίας στα τελικά του EURO 2012 στιγματίστηκε από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, στον αγώνα με το Μαυροβούνιο (videos)
Ο Ρούνεϊ δέχτηκε μία αψυχολόγητη κόκκινη κάρτα στο ματς με το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012 και θα χάσει τουλάχιστον έναν αγώνα των “λονταριών” στην τελική φάση.
Ο Τύπος στρέφεται εναντίον του Άγγλου επιθετικού για την ενέργεια του ενώ έκπληκτος έμεινε και ο Φάμπιο Καπέλο, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
” Μου προκάλεσε έκπληξη. Μπροστά στα μάτια μου χτύπησε τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι η κόκκινη κάρτα ήρθε γιατί δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοση του και όταν έχασε την μπάλα κλώτσησε τον αντίπαλο.
Δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να βρούμε λύσεις. Μερικές φορές οι σημαντικοί παίκτες δεν παίζουν καλά και κάνουν λάθη. Θα είναι ένα καλό μάθημα γι’ αυτόν αλλά και για την ομάδα.
Τα νεύρα των παικτών προέρχονται μέσα από τον αγώνα και όχι ότι συμβαίνει έξω από αυτό. Δεν ήταν εύκολο να κάνεις κοντρόλ ή να παίξεις καλό ποδόσφαιρο καθώς το γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και ο Ρούνεϊ θέλει να είναι πάντα ο καλύτερος.
Όταν μερικές φορές χάνει την μπάλα, δεν κάνει σωστές πάσες, είναι ανικανοποίητος. Υποθέτω ότι ήταν εκνευρισμένος γι’ αυτό το λόγο“.
Οι δηλώσεις καπέλο για Ρούνεϊ
Μαυροβούνιο – Αγγλία 2-2