ΠΑΟΚ

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης

Hertha's Vedad Ibisevic, right, celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and 1. FC Union Berlin in Berlin, Germany, Friday, May 22, 2020. The German Bundesliga is the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (Stuart Franklin/Pool Photo via AP) AP

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος υπέγραψε για ένα χρόνο, ενώ μπήκε και οψιόν ανανέωσης. Την Τρίτη (8/8) θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο 28χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και την Τρίτη (8/8) θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να σφραγιστεί το deal με τη νέα του ομάδα.

Ο Αθηναίος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Super League. Με την ομάδα της Ηπείρου έπαιξε σε 27 ματς. Παλαιότερα έχει παίξει σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό και Πανθρακικό.

Στον ΠΑΟΚ υπέγραψε για 1 χρόνο, ενώ μπήκε και οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο. Μάλιστα σήμερα (7/8) θα δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ