ΑΡΗΣ

Έκλεισε Πέσκοβιτς, έδεσε Σηφάκη, έδιωξε Λέμπο

Έκλεισε Πέσκοβιτς, έδεσε Σηφάκη, έδιωξε Λέμπο
φιλαθλοι οπαδοι κοσμος

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Πέσκοβιτς. Ανανέωσε ο Σηφάκης μέχρι το 2012. Παρελθόν ο Λέμπο

Παίκτης του Άρη είναι ο Μίχαλ Πέσκοβιτς καθώς πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο ενώ θα πάρει και την φανέλα με το νούμερο 28.
"Προτίμησα Άρη για τις προοπτικές"



Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των "κιτρίνων", ο 27χρονος γκολκίπερ δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Είχα αρκετές προτάσεις από την πατρίδα μου, αλλά και την Πολωνία, αλλά προτίμησα τον Άρη γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και με πολλές προοπτικές. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός στην ομάδα θα είναι μεγάλος για αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Η ανακοίνωση



H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίχαλ Πέσκοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 08-2-1982 στην Σλοβακία. Έχει ύψος 1.88 και είναι 86 κιλά. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε από το 2005 ως τον Δεκέμβριο του 2007 στην Zlate Moravce όπου είχε 15 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2007 μεταγράφηκε στην Polonia Bytom όπου το πρώτο εξάμηνο έπαιξε σε 10 αγώνες.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της πολωνικής ομάδας (που τερμάτισε έβδομη) καθώς αγωνίστηκε σε 32 αγώνες. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας under21.

Πλήρες όνομα: Mίχαλ Πέσκοβιτς
Ημ. Γέννησης: 08/02/1982
Αρ. Φανέλας: 28
Ύψος: 1.88
Βάρος: 86
Θέση: Τερματοφύλακας
Χώρα: Σλοβακία

Ανανέωσε Σηφάκη

Στον Άρη ουλάχιστον μέχρι το 2012 θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τους "κιτρίνους".

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που ήρθε το περυσινό καλοκαίρι από τον ΟΦΗ (είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό) κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού και "ανάγκασε" τους ανθρώπους του Άρη να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του.

Ο Σηφάκης είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες πορτιέρο και το απέδειξε περίτρανα με τις περυσινές του εμφανίσεις, ενώ και την επόμενη σεζόν αναμένεται να έχει την φανέλα του βασικού.

"Μεγαλύτερες ευθύνες"


Στις πρώτες του δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου, ο Έλληνας γκολκίπερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Ευχαριστώ πολύ τη νέα διοίκηση για την κίνηση αυτή, αναγνώρισης της προσπάθειάς μου την χρονιά που πέρασε. Για μένα η επέκταση του συμβολαίου μου είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς φανερώνει την εκτίμηση της ομάδας προς το πρόσωπό μου.

Παράλληλα όμως με γεμίζει και με μεγαλύτερες ευθύνες για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να έχουμε την ευκαιρία μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας"

,

Η ανακοίνωση


"Ο Μιχάλης Σηφάκης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη και του γενικού διευθυντή Γιώργου Ελευθερούδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ μέχρι το 2012!"


Διαζύγιο με Λέμπο

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί από την Τρίτη (14/7) ο Αλεχάντρο Λέμπο. Ο διεθνής Ουρουγουανός μετά από ένα χρόνο περίπου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες...

Η διοίκηση του Άρη αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο Λέμπο, έστω κι αν το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός άσος είχε έρθει πριν ένα χρόνο στο Θεό του πολέμου και μαζί του είχε φέρει τον Ρεγκέιρο ο οποίος έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Aλεχάντρο Λέμπο. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Ελευθερούδης: "Υπάρχουν ουρές για Μπόκα"


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης, αναφέρθηκε στην κίνηση των εισιτηρίων για τον σημαντικό φιλικό αγώνα της 5ης Αυγούστου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο κ. Ελευθερούδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 τόνισε αρχικά ότι: " Και σήμερα υπάρχουν ουρές για τα εισιτήρια του αγώνα, φεύγουν με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό. Φυσικά μέχρι τις 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ενώ με μια πρώτη εκτίμηση έχουν φύγει μέχρι τώρα 13.500 εισιτήρια του αγώνα μαζί με αυτά που έχουμε δώσει στους συνδέσμους".

Για το γεγονός ότι η ΠΑΕ Άρης επέλεξε να δώσει πρώτα εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας, ο κ. Ελευθερούδης ανέφερε ότι: " Αποφασίσαμε να πριμοδοτήσουμε τους κατόχους διαρκείας για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα αλλά και για να δώσουμε ένα έξτρα κίνητρο στον κόσμο μας να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Έχουμε επίσης προβλέψει και για τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη και για τους συνδέσμους, αυτό ήταν το πρώτο μας μέλημα, μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο γήπεδο για να μπορούσαμε να τους βολέψουμε όλους. Σας αναφέρω μάλιστα ότι στην ΠΑΕ δεν θα μείνει ούτε ένα εισιτήριο, θα τα βγάλουμε όλα σε ελεύθερη διακίνηση στις 22 Ιουλίου, πιστεύω ότι 3.500-4000 εισιτήρια θα είναι τελικά αυτά που θα περισσέψουν".

Τελειώνοντας, ο κ. Ελευθερούδης είπε ότι: " Υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας στην ΠΑΕ, δεν είναι μόνο τα εισιτήρια με την Μπόκα, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που απασχολούν την ομάδα και είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Θα φιλοξενήσουμε πάντως όπως αρμόζει την Μπόκα Τζούνιορς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αναφορικά με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, υπάρχουν φυσικά αρκετές προτάσεις και θα αποφασίσουμε σύντομα ποια είναι η πλέον συμφέρουσα για την ομάδα".
















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ