ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκλεισε ο Τοτσέ, λένε οι Ισπανοί

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κέρδισε στην μάχη της απόκτησης του Τοτσέ την Σανταντέρ, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι Ισπανοί. Τις επόμενες μέρες έρχεται στη χώρας μας, τονίζει το δημοσίευμα.

Οπως είχαμε προαναφέρει πριν λίγες μέρες εκτός από τον Κουίνσι ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και για τον Τοτσέ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμά της η έγκυρη “Αs”, ο Τοτσέ είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει και να παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Ισπανών, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού είχε μπει και η Ρασίνγκ Σανταντέρ, η οποία έδινε 1.000.000 ευρώ για τρία χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο επέμεινε και ανέβασε την προσφορά του στο 1.500.000 ευρώ (400.000 τον πρώτο χρόνο, 550.000 τον δεύτερο και 550.000 τον τρίτο) και έτσι ο Τοτσέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Ετσι και οι Ισπανοί φέρονται πως γνωρίζουν πως ο άσος της Καρταχέντα θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας και θα απολέσει λογικά το ένα από τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την γραμμή κρούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ