ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκι Γκονσάλες: "Ντρέπομαι, κάποιες φορές δεν θυμάμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής"

Έκι Γκονσάλες: "Ντρέπομαι, κάποιες φορές δεν θυμάμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής"
ESPN

Ο Εσεκιέλ Γκονσάλες βρέθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο για μία σπάνια συνέντευξή του, στην οποία εξήγησε το λόγο που δεν εμφανίζεται δημόσια, ενώ θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα του νεαρού Λιονέλ Μέσι.

Ο Εσεκιέλ Γκονσάλες έκανε μία σπάνια εμφάνιση στην τηλεόραση της Αργεντινής και ήταν αρκετά διαφορετικός από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει να έχει στα ελληνικά γήπεδα. Ο Αργεντινός βετεράνος είχε αρκετά κιλά παραπάνω και αυτός είναι ένας λόγος που δεν του αρέσει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όπως παραδέχθηκε.
"Αποστασιοποιήθηκα τελείως. Πήρα 20 κιλά και δεν μου αρέσει να εμφανίζομαι πολύ", είπε μεταξύ άλλων στο ESPN της Αργεντινής.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν ο καλεσμένος σχολιαστής για την αναμέτρηση της Μπόκα με τη Σάντος για το Copa Libertadores, ωστόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Αλεχάντρο Φαντίνο, δεν απέφυγε να του κάνει και προσωπικές ερωτήσεις: "Ευχαριστώ ένα πραγματικό αστέρι που ήρθε εδώ απόψε απ' το Ροσάριο και για τον οποίο είχα να ακούσω καιρό. Θέλω να τον ρωτήσω πώς είναι η ζωή του".

Ο Γκονσάλες απάντησε χωρίς δισταγμό και εξήγησε: "Μερικές φορές με σταματούν και μου ζητούν μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο και ντρέπομαι. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι καν ότι ήμουν ποδοσφαιριστής".

Η συζήτηση συνεχίστηκε, τόσο για τον ίδιο όσο και για το παιχνίδι που κλήθηκε να σχολιάσει, όπου η πρώην ομάδα του (με την οποία κατέκτησε το Copa Libertadores 2003), η Μπόκα, κέρδισε με 2-0. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στον Παναθηναϊκό και στις αναμετρήσεις που είχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα ενός νεαρού Λιονέλ Μέσι, για τη φάση των ομίλων του Champions League, τη σεζόν 2005-2006.

"Δώσαμε το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα και φέραμε 0-0. Οπότε είπαμε 'τώρα θα πάμε στο Καμπ Νόου και μπορούμε να έχουμε μια ελπίδα να περάσουμε'. Στα 10 δευτερόλεπτα ο Μέσι είχε σκοράρει ήδη. Μας έβαλε δύο ή τρία. Μας νίκησαν 5-0, αλλά ακόμα και 14 να μας είχαν βάλει, θα ήταν καλά".

Ο Γκονσάλες αποκτήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στα μέσα της σεζόν 2003-2004 και μέχρι το καλοκαίρι του 2008 φόρεσε 97 φορές την πράσινη φανέλα και σημείωσε 18 τέρματα. Στην Ελλάδα πανηγύρισε το νταμπλ του 2003-2004.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ