ΣΠΑΡΤΗ

Έκαψαν το αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης

ÁÈÇÍÁ - ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÁÍÁÌÅÓÁ ÓÅ ÖÉËÁÈËÏÕÓ ÔÇÓ ÁÅÊ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
Firefighters hose a car which was set on fire by soccer fans in central  Athens ahead of a game between rivals AEK Athens and crosstown  Panathinaikos, on Sunday, Sept. 21, 2003. Clashes between rival supporters broke out in several parts of the city.(AP Photo/Petros Giannakouris)
Καμμένο αυτοκίνητο AP

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/5) τον ειδοποίησε η Πυροσβεστική για το συμβάν. Τι λέει ο ίδιος στο Sport24.gr.

Την Πέμπτη (3/5) το βράδυ ο Δημήτρης Νικόλαρος είχε βγει με την οικογένειά του στην πλατεία της Σπάρτης. Στο σπίτι τους μπήκαν στις 02.00 τα μεσάνυχτα και τρεις ώρες μετά, στις 05.00 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική του χτύπησε το κουδούνι της οικίας του. Ρωτήθηκε αν το αυτοκίνητο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, είναι δικό του.

"Ήταν δικό μου" απάντησε ο πρόεδρος της Σπάρτης, βλέποντας το αμάξι του (ΙΧ Peugeot 207) να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ο Δημήτρης Νικόλαρος μίλησε στο Sport24.gr για το περιστατικό και ανέφερε τα εξής:

"Αργήσαμε να πάμε στο σπίτι και είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου σε συγκεκριμένο σημείο, όπου το αφήνω πάντα. Στις 05.00 μου χτύπησε το κουδούνι η Πυροσβεστική και με ειδοποίησε για αυτό που συνέβη. Είναι βραχυκύκλωμα;

Εμπρησμός; Για ποιο λόγο έγινε; Ποιον ενοχλήσαμε; Ή κάποιον πάμε να ενοχλήσουμε; Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία αναζητούν τα αίτια. Δεν είχα δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, αλλά δεν ξέρει κανείς πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων και βλέπουμε...".

* Η φωτ. είναι αρχείου.

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ