ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έκανε την έκπληξη με Μενδρινό!

Έκανε την έκπληξη με Μενδρινό!
Παράσχος

Στον Άρη τον θεωρούσαν δικό τους, όμως ο Μενδρινός έκανε την έκπληξη και συμφώνησε με τον ΠΑΣ

Ο 24χρονος μέσος ήταν μια ανάσα από τον Άρη κάτι που είχε κάνει γνωστό και με δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες, όμως τελικά άλλαξε γνώμη και ετοιμάζει βαλίτσες για Γιάννενα.
Συγκεκριμένα, ο πρώην "ερυθρόλευκος" βρέθηκε την Τετάρτη στα Γιάννενα όπου ολοκλήρωσε και τα τυπικά της μεταγραφής του.

" Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινού με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μεταγραφική (αντ)επίθεση

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στα Γιάννενα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς εκτός από τον Κώστα Μενδρινό, ο σύλλογος ανακοίνωσε και την απόκτηση των Πατρίκ Ντιμπαλά και Παρασκευά Ανδράλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

" ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Ντιμπαλά με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παρασκεύα Ανδράλα με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών

".

Παράσχος: "Ελέ, Ντιμπαλά και Μαϊστόροβιτς!"

Στο νέο τεύχος του Ηπειρώτικου περιοδικού “dip” ο Γιώργος Παράσχος πέρα από την συμφωνία με Ελευθερόπουλο, αποκάλυψε πως η ομάδα είναι κοντά και σε Ντιμπαλά, αλλά και σε Μαϊστόροβιτς!

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο εν λόγω περιοδικό: " Το όνομα που θα κάνει αίσθηση και θα βοηθήσει ώστε να έρθουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα είναι αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έλληνα τερματοφύλακα, που θα μας βοηθήσει σημαντικά.

Επίσης, Ντιμπαλά και Μαϊστόροβιτς είναι μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω πως μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους. Βέβαια, αν δεν πέσουν οι υπογραφές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Επίσης, είμαστε πολύ κοντά στο ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον Ριμόλντι, που τόσο πολύ μας παίδεψε το τελευταίο διάστημα. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε για το καλύτερο".

Συνεπώς οι δηλώσεις του Παράσχου έρχονται να επιβεβαιώσουν μέχρι κεραίας τις πληροφορίες του SPORT 24 για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά και το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για την υπόθεση Ντιμπάλά.

Η νέα βόμβα του Άγιαξ ακούει στο όνομα Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, με τον αμυντικογενή ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του στους Νεοσμυρνιώτες, ψάχνοντας το νέο σταθμό της καριέρας του.























TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ