Είπε… αντίο στο νταμπλ η Σέλτικ

Η Αμπερντίν νίκησε την Σέλτικ με 2-1 κάνοντας ανατροπή μέσα στο "Σέλτικ Παρκ" και την απέκλεισε στην φάση των "16" του Scottish FA Cup (videos)
Η μεγάλη έκπληξη έγινε στην φάση των “16” του Scottish FA Cup, καθώς η Αμπερντίν απέκλεισε την Σέλτικ μέσα στο “Σέλτικ”, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Άντονι Στόουκς, απάντησε ο Ράσελ Άντερσον στο 38′ και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Πίτερ Πόλετ στο 50′ (photo).
Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν στην 11άδα και αγωνίστηκε μέχρι το 63ο λεπτό, ενώ η Σέλτικ εκτός από το νταμπλ αποχαιρέτησε και το ενδεχόμενο “μάχης” με την Ρέιντζερς, η οποία το βράδυ της Παρασκευής είχε πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.
|
Η σύνθεση της Σέλτικ… Φόρστερ, Μάθιους, Άμπροουζ, Φαν Ντάικ, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Γιόχανσεν, Φόρεστ, Κόμονς (84′ Μπούριχτερ), Σαμαράς (63′ Γκρίφιθς), Στόουκς (76′ Αμιντό Μπαλντέ). Τα αποτελέσματα της φάσης των “16”:Παρασκευή Ρέιντζερς – Ντανφέρμλιν 4-0 (8′, 24′ και 47′ Σιλς, 37′ Τέμπλετον) Σάββατο Σέλτικ – Αμπερντίν 1-2 (9′ Στόουκς / 38′ Άντερσον, 50′ Πόλετ) Χιμπέρνιαν – Ρέιθ Ρόβερς 2-3 Αλόα – Νταμπάρτον 0-1 Στανράιρ – Ινβερνές 2-2 Άλμπιον Ρόβερς – Στενχάουζμιουρ 2-0 Φόρφαρ – Σεντ Τζόνστοουν 0-4 Κυριακή Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Μίρεν 2-1 |
Σέλτικ – Αμπερντίν 1-2
Ρέιντζερς – Ντανφέρμλιν 4-0