ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είναι αδύνατον να πάει η Ιταλία στο Μουντιάλ αντί του Ιράν"

Ο απογοητευμένος Ζορζίνιο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας
Ο απογοητευμένος Ζορζίνιο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας © 2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μέλος του Συμβουλίου της FIFA από την Ιταλία διέψευσε το σενάριο ότι θα αποβληθεί το Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη θέση του θα πάρει η "σκουάντρα ατζούρα".

Η Εβελίνα Κριστιλίν, μέλος του Συμβουλίου της FIFA, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την πιθανότητα η Ιταλία να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο, στη θέση του Ιράν.

Η Ιταλίδα παράγοντας μίλησε στο Radio Uno σχετικά με ένα απίθανο σενάριο που έπλεξαν ιταλικά ΜΜΕ και ήθελε τη "σκουάντρα ατζούρα" να αντικαθιστά το Ιράν, επειδή οι Ασιάτες θα αποβάλλονταν από τη FIFA λόγω της πρόσφατης απαγόρευσης προσέλευσης γυναικών σε αγώνα κόνρα στον Λίβανο.

"Την Τετάρτη στο Κατάρ είχαμε το Συμβούλιο της FIFA και σήμερα είχαμε το κογκρέσο, με όλες τις ομοσπονδίες, μεταξύ των οποίων και του Ιράν. Ούτε χθες ούτε σήμερα μιλήσαμε για αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ούτε έγινε κάποια αναφορά σε ό,τι συνέβη στο Ιράν και τέλος πάντων αν τελικά αποκλειστούν, στη θέση τους θα πάει μια ασιατική ομάδα. Η Ιταλία; Ας βγάλουμε από το κεφάλι ότι μπορούμε να πάμε στο Μουντιάλ. Είναι αδύνατον. Η μοναδική ιδέα που προκύπτει είναι ουτοπία", ήταν η άμεση αντίδραση από τα πλέον επίσημα χείλη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ