ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Εικόνες ντροπής. Ξαπλώστρες παραλίας αντί για φορείο!

Εικόνες ντροπής. Ξαπλώστρες παραλίας αντί για φορείο!
COPYRIGHT 2009

Ποδοσφαιριστής χτύπησε στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα, αλλά το ιατρείο του γηπέδου ήταν κλειδωμένο. Έσπασαν την πόρτα και δεν βρέθηκε φορείο, αλλά ξαπλώστρες παραλίας. Το ασθενοφόρο έφτασε 40 λεπτά αργότερα.

Συμβαίνουν κι αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2017. Ο τερματοφύλακας Σπήλιος Κάστης των Πρόννων, ομάδα του τοπικού Κεφαλονιάς, συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή των Διλινάτων (Αρμάντο Ντετλάλα) στο 80', με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα.

Εικόνες ντροπής. Ξαπλώστρες παραλίας αντί για φορείο!
COPYRIGHT 2009

Ο γιατρός του αγώνα έδωσε άμεσα εντολή να έρθει ασθενοφόρο, την ίδια ώρα που ο τερματοφύλακας αδυνατούσε να κινήσει του σώμα του, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρείο του γηπέδου ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Πρόννων, Σπύρος Σολωμός, να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα.

Φορείο δεν υπήρχε πουθενά, παρά μόνο μια στίβα ξαπλώστρες παραλίας. Το ασθενοφόρο από το Αργοστόλι καθυστερούσε υπερβολικά να φτάσει. Αυτό έγινε 40 λεπτά μετά το χτύπημα του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Εικόνες ντροπής. Ξαπλώστρες παραλίας αντί για φορείο!
COPYRIGHT 2009

Ο Κάστης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου συνοδευόμενος από τον γιατρό του αγώνα και τον πρόεδρο των Πρόννων. Το σημαντικό είναι πως δεν πειράχθηκε η σπονδυλική στήλη του τερματοφύλακα, όπως διαγνώστηκε μετά τη μαγνητική που του έγινε. Προληπτικά θα έμενε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο νοσοκομείο, ώστε να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Όλα αυτά και ενώ ο αγωνιστικός χώρος στα Τζαννάτα ήταν ένα χωράφι γεμάτο τριφύλλι, μολώχες και… σπαράγγια. Αυτό φυσικά είναι το λιγότερο στην όλη ιστορία, απλά αναφέρεται για να καταδειχθεί υπό ποιες συνθήκες διεξάγονται αγώνες στην Ελλάδα το 2017, έστω και αν πρόκειται για αγώνες τοπικού.

Πηγή: efimeridakefalonia

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ