ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Έφυγε από τον Παναιγιάλειο ο Μπαξεβάνος

Έφυγε από τον Παναιγιάλειο ο Μπαξεβάνος
Μπαξεβάνος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο 58χρονος τεχνικός αποχώρησε από τη Μαύρη Θύελλα ύστερα από 40 μέρες επειδή η ομάδα είχε ήττες στα φιλικά παιχνίδια.

Στις 13 Ιουλίου ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σπύρου Μπαξεβάνου στη θέση του προπονητή. Την Τετάρτη (23/8), 40 μέρες μετά, ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον 58χρονο τεχνικό. Αυτό γιατί η Μαύρη Θύελλα έκανε πέντε ήττες σε έξι φιλικά και οι εμφανίσεις ήταν μέτριες.

Η ομάδα του Αιγίου, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, καλείται να επιλέξει τον διάδοχο του προπονητή από την Πέλλα. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, για προσωπικούς του λόγους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Μπαξεβάνο για τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα πρόσφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί ολόψυχα υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες. Ο Παναιγιάλειος, στο πρόσωπο του Σπύρου Μπαξεβάνου, συνεργάστηκε με έναν πολύ καλό προπονητή, απέκτησε έναν ακόμα φίλο και πάνω απ΄ όλα «συνδέθηκε» με έναν εξαιρετικό άνθρωπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ