ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε από το γήπεδο η Κεράλα του Διαμαντάκου, φωνάζοντας για αντικανονικο γκολ που δέχτηκε στο φινάλε

Έφυγε από το γήπεδο η Κεράλα του Διαμαντάκου, φωνάζοντας για αντικανονικο γκολ που δέχτηκε στο φινάλε
PRINT SCREEN

Ένα εξωπραγματικό σκηνικό στήθηκε σε αγώνα της Indian Super League, με την Μπενγκάλουρου να σκοράρει στην παράταση με απευθείας φάουλ και τους παίκτες της Κεράλα Μπλάστερς του Διαμαντάκου να φεύγουν από το γήπεδο διαμαρτυρόμενοι για την ορθότητα του γκολ.

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ινδία είναι στα φόρτε του αυτή την περίοδο αφού έχουμε μπει ήδη στα playoffs, ωστόσο η κόντρα της Μπενγκάλουρου με την Κεράλα Μπλάστερς, που χάρισε εισιτήριο για τα ημιτελικά, άναψε φωτιές.

Αιτία ένα ασυνήθιστο γκολ που σημειώθηκε στον έξτρα χρόνο, με το ματς να μην έχει σκορ στην κανονική διάρκεια και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ημίωρη παράταση, εκεί που ο Τσέτρι των γηπεδούχων βρήκε δίχτυα για να προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Και αυτό γιατί εκτέλεσε απευθείας φάουλ χωρίς να έχει στηθεί τείχος και χωρίς να έχει πάρει το OK από τον διαιτητή, με τον Τσέτρι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και τους παίκτες της Κεράλα Μπλάστερς, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Διαμαντάκος, να αποχωρούν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, παίρνοντας την εντολή από τον προπονητή τους, Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να κατακυρώσει το ματς υπέρ των γηπεδούχων, με την Μπενγκάλουρου να παίρνει έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs που θα αντιμετωπίσει την Μουμπάι Σίτι.

"Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πότε σφύριξε ο διαιτητής ή πότε καθόρισε την απόσταση του τείχους", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Κεράλα Μπλάστερς, με την Μπενγκαλάρου να απαντάει: "Λέγεται γρήγορο χτύπημα φάουλ, παιδιά. Ασφαλές ταξίδι πίσω".

Ακολούθησε μάλιστα και ανάρτηση του ιδιοκτήτη της Μπενγκαλάρου, Παρθ Τζίνταλ, ο οποίος έγραψε τα εξής: "Είστε σοβαροί; Έτσι θέλετε το πρωτάθλημά μας και το ποδόσφαιρο της Ινδίας να απεικονίζεται στο εξωτερικό;

Έτσι θέλετε οι χιλιάδες οπαδοί σας να θυμούνται εσάς και τον προπονητή σας; Είναι ντροπή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ