ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα για Λεονάρντο και Μάκο

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, το ιατρικό δελτίο είχε τρία ονόματα, αλλά ευτυχώς για τον Νίκο Κωστένογλου, οι δύο θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός μένει ο Καφές.

Την αγωνία των ανθρώπων για την σημερινή προπόνηση και την κατάσταση των τριών τραυματιών από το χθεσινό ματς, διαδέχτηκε το χαμόγελο καθώς οι Μάκος και Λεονάρντο γυμνάστηκαν κανονικά και όλα δείχνουν πως θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα, ο Παντελής Καφές είχε τον πιο σοβαρό τραυματισμό και όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ με το ιατρικό δελτίο, θα υποβληθεί την Παρασκευή (25/11) σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ