SERIE A

“Έδεσε” Ματζάρι η Νάπολι

Ματζάρι

Ο Βάλτερ Ματζάρι θα είναι αυτός που θα διευθύνει τις τύχες της Νάπολι και για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο 48χρονος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του νότου στην έκτη θέση, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στο Europa League.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματζάρι:




“Η συνεργασία μας με τον Ματζάρι ανανεώθηκε μέχρι το 2013. Επεκτείναμε το προηγούμενο συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα, ώστε να έχουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Θα είναι ο τεχνικός μας για τα επόμενα τρία χρόνια”.



Μάλιστα, στη συνέχεια των δηλώσεών του ο διοικητικός ηγέτης των “παρτινοπέι” υπογράμμισε ότι
“στόχος μας είναι η Νάπολι να προοδεύσει στον ιταλικό και διεθνές χώρο. Με μερικές ενισχύσεις αυτό το καλοκαίρι θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.



Ο Λαουρέντις, καταλήγοντας είπε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς η Ευρώπη θα πρέπει να αποτελεί μια επιπλέον εμπειρία.




“Δεν ενδιαφέρομαι να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη και να τερματίσςω 10ος στη Serie A και πιστεύω πως αυτή είναι και η άποψη του Ματζάρι. Το Europa League θα πρέπει μας προσφέρει μια παραπάνω εμπειρία για τους ανερχόμενους παίκτες μας.”




Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ