ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Προπηλάκισαν τον πρόεδρο του Ηλυσιακού Διονύση Λιονάκη

Προπηλάκισαν τον πρόεδρο του Ηλυσιακού Διονύση Λιονάκη
Ηλυσιακός INTIME SPORTS

Οπαδοί του Ηλυσιακού εισέβαλαν στο γήπεδο και ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Λιονάκη, στο περιθώριο του αγώνα με την Κηφισιά για τη Γ' Εθνική. Τι δήλωσε στο Sport24.gr ο άτυχος άνδρας.

Λίγο προτού ολοκληρωθεί ο αγώνας του Ηλυσιακού με την Κηφισιά στο Δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον πρόεδρο Διονύση Λιονάκη. Αρχικά φραστικά, ενώ ακολούθως τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 88' πίσω από τη μία εστία και ο διαιτητής Αδαμόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το ματς, ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ της ομάδας των βορείων προαστίων. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, ο ρέφερι από τη Ζάκυνθο συνέχισε το παιχνίδι. Μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση η Κηφισιά σημείωσε και τρίτο γκολ για το τελικό 1-3.

Ο Διονύσης Λιονάκης, που είναι καλά στην υγεία του, δήλωσε στο Sport24.gr: " Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω το παραμικρό. Τρέχω από το ένα νοσοκομείο στο άλλο. Θα τα πούμε όλα αύριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής (15/11)

"Κάπνισε" πούρο νίκης με Καπνίδη ο Άρης, 3-2 τον Εθνικό Γαζώρου

Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τον ΟΦΗ

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ