ΕΛΛΑΔΑ

Δύο δικαστές "εκτός" ποδοσφαίρου

Δύο δικαστές "εκτός" ποδοσφαίρου
INTIME SPORTS

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλους δύο πρώην αθλητικούς δικαστές, μετά την απολογία τους στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Σήμερα το πρωί (24 Απριλίου) απολογήθηκαν το πρώην μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το πρώην μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργος Βλάσσης.

Δεν μίλησαν στους δημοσιογράφους και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι επιβλήθηκε και στους δύο, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος όρος είχε επιβληθεί και στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη.

Οι Αναστασάκη, Βλάσσης παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους όταν δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα, ο οποίος τους είχε ασκήσει ποινική δίωξη.

Τη Δευτέρα (27 Απριλίου) θα δοθούν από τον Ανδρεάδη οι τελευταίες τρεις κλήσεις για απολογία σε πρόσωπα που φέρεται να ανήκουν στην "εγκληματική οργάνωση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ