ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δυνατά για Παυλίδη η Στουτγάρδη - Τόσα δίνουν οι Γερμανοί για να τον πάρουν απο την Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης INTIME SPORTS

Δύο διαδοχικές προτάσεις για τον Βαγγέλη Παυλίδη έχει καταθέσει στην ΑΖ η Στουτγάρδη, προσεγγίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 τα 13 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, χωρίς όμως ακόμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου.

Ελληνικού ενδιαφέροντος πεδίο η Στουτγάρδη εδώ και αρκετά χρόνια. Διαφορές οι αφορμές και οι λόγοι, τελευταίος εξαιτίας της παρουσίας του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο δυναμικό των Σουηδών και της αμείωτης σεναριολογίας αναφορικά με το μέλλον του διεθνή κεντρικού αμυντικού και μια – πιθανότατη πλέον – μεταγραφή του.

Δεν είναι πλέον ο μόνος μιας και η Στουτγάρδη έχει ρίξει τα… δίχτυα της σε έναν ακόμη πολύφερνο αυτό το καλοκαίρι – και επίσης υπό καθεστώς μεταγραφής – Έλληνα διεθνή, μπαίνοντας στη διεκδίκηση του Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Στουτγάρδη, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην Bundesliga μέσω των μπαράζ παραμονής, εξάσκησε μεν το buyout που είχε για τον περυσινό αρχισκόρερ της, Σερχού Γκιαρσί, καταβάλλοντας 9 εκατ. ευρώ στη Ρεν, ωστόσο η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό την επικερδέστερη άμεση πώληση του Αφρικανού φουνταριστού.

Βασικός ενδιαφερόμενος για τον 27χρονο Γκιρασί ο Αγιαξ, με την Στουτγάρδη να έχει κεντράρει στον Παυλίδη για την επόμενη μέρα στην γραμμή κρούσης της. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, ο γερμανικός σύλλογος έχει καταθέσει δύο προτάσεις στην ΑΖ, με την τελευταία να προσεγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ (δεν έχει εξακριβωθεί τι μέρους αυτών είναι φιξ και τι σε μπόνους).

Προσφορά που απέχει ακόμη από τις απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου (έχει ήδη ολοκληρώσει τις πωλήσεις του Ράιντερς στη Μίλαν και του Κερκέζ στην Μπόρνμουθ εισπράττοντας παραπάνω από 40 εκατ. ευρώ συνολικά), η Στουτγάρδη όμως δείχνει διάθεση και να αυξήσει περαιτέρω την πρότασή της, αλλά κυρίως και να το κάνει γρήγορα μιας και γνωρίζει τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τον Παυλίδη, στη θετική διάθεση του οποίου ποντάρει έτσι κι αλλιώς.

Αν φτάσουν αυτά για να καμφθούν οι αντιστάσεις (και οι αυξημένες απαιτήσεις) της ΑΖ, μένει να διαπιστωθεί. Το βέβαιο είναι πως η Στουτγάρδη θέλει τον Παυλίδη, το δείχνει και βιάζεται ώστε να καταλήξει αν μπορεί να τον αποκτήσει ή αν θα στραφεί σε μια από τις επόμενες επιλογές που υπάρχουν στην σχετική λίστα της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BUNDESLIGA ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ