ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δούκας για Βοτανικό: "Είμαι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης, ίσως μείνει μία κερκίδα ή φτιαχτεί ένα μικρό γηπεδάκι στη Λεωφόρο"

Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό
Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και της ανέγερσης των νέων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μπορεί τυπικά να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως νέος Δήμαρχος Αθηναίων από την 1η Ιανουαρίου, ωστόσο ο Χάρης Δούκας ήδη έχει αρχίσει να τοποθετείται για πολλά θέματα που αφορούν όσο θέλει να κάνει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για τη Διπλή Ανάπλαση και τις νέες εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ της.

"Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης" ανέφερε μιλώντας στον "ΣΚΑΙ".

Δείτε τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για τη Διπλή Ανάπλαση

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ