SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας - Εργοτέλης 1-0: Τον σταμάτησε με Μενσά και Στεφανάκο

Φωτογραφία από παιχνίδι της Δόξα Δράμας
Φωτογραφία από παιχνίδι της Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Η Δόξα Δράμας έβαλε τέλος στο σερί του Εργοτέλη με γκολ του Μενσά στο 45' και με ήρωα τον Στεφανάκο που έκανε σωτήριες επεμβάσεις. (VIDEO)

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Εργοτέλη έβαλε η Δόξα Δράμας η οποία τον κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μενσά και με ήρωα τον Στεφανάκο που έκανε σωτήριες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Στο εξ αναβολής ματς για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 οι γηπεδούχοι έβαλαν ένα τέλος στο νικηφόρο σερί των φιλοξενούμενων που κρατούσε από τις 24 Ιανουαρίου.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, είχε φάσεις, είχε δοκάρι στο δεύτερο 45λεπτο ενώ βρήκε μπροστά του και έναν εκπληκτικό Στεφανάκο ο οποίος έσωσε αρκετές φορές την εστία του.

Φάσεις όμως είχαν και οι γηπεδούχοι και βρήκαν και ένα εξαιρετικό γκολ με τον Μενσά στο 45' καθώς με ωραίο σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (18’ λ.τρ. Κουκόλης), Χάμοντ, Μένσα (84’ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος (84’ Πινδώνης), Βάντερσον (64’ Μπελεβώνης), Μπαράνκο (84’ Σαμπανίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ (63’ Κατσούρι), Σερβιλάκης (85’ Μποτέ), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (63’ Kωστανάσιος), Μανουσάκης Κοκκίνης (46’ Μπουρσέλης), Πατρινός (46’ Κόνραντ)

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ