ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δούκας: “Στόχος ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι τον Απρίλιο του 2027”

Ο Χάρης Δούκας στη συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση Eurokinissi Sports

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο στόχος είναι να μπει τον Απρίλιο του 2027.

Ο Χάρης Δούκας μίλησε στην ιστοσελίδα airetos και ένα από τα θέματα που μίλησε είναι της διπλής ανάπλασης στον Βοτανικό και τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι ο στόχος είναι να μπει το τριφύλλι στο νέο του σπίτι μέχρι και τον Απρίλιο του 2027.

Ελπίζω, όσο πιο σύντομα γίνεται, να ανακοινώσουμε την ημερομηνία της μεγάλης γιορτής για την Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η είσοδος του Παναθηναϊκού στο νέο του «σπίτι» να γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2027. Ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ταυτότητας της πόλης.

Το γήπεδο στον Βοτανικό προχωρά, παρά τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις. Δουλεύουμε εντατικά, σε καθημερινή βάση, με όλους τους φορείς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο και η πόλη νέους δημόσιους χώρους που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων“, απάντησε ο Χάρης Δούκας στη σχετική ερώτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ