Δωρεάν καφές στο δρόμο για το γήπεδο

INTIME SPORTS
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Καλλονή γνωστοποίησε πως όσοι φίλοι της ομάδας έχουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν καφέ.
Μια πολύ έξυπνη προσφορά κάνει η ΠΑΕ Καλλονή στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. H ΠΑΕπροσφέρει δωρεάν έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers”.
Αναλυτικά:
H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers” (Βουρνάζων 25, έναντι ΟΤΕ) και “Corner” (Οδυσσέα Ελύτη και Καραπαναγιώτη γωνία πλησίον Βερόπουλου) μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους!
Στο δρόμο για το γήπεδο λοιπόν περνάμε όλοι για τον καφέ μας από το “Corner” και το “The Brothers”!