ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Δομή "Εις το όνομα του Άλκη" κατά Αστυνομίας: "Μπήκαμε στο Πανθεσσαλικό μετά από 3.5 ώρες, συγγνώμη γιατί σας ενοχλήσαμε"

2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη καταγγέλλει ότι έξι μέλη της βρέθηκαν στο γήπεδο 3.5 ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά οδηγήθηκαν εντός του σταδίου στην έναρξη του αγώνα. Έτσι δεν έγινε γνωστή η ενέργεια που ήθελαν να κάνουν, ενώ τονίζουν ότι απειλήθηκαν ακόμα και με σύλληψη.

Σε μια καταγγελία προχώρησε η δομή "Εις το όνομα του Άλκη" σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η Δομή είχε εξασφαλίσει έξι προσκλήσεις και προχώρησε σε μια κίνηση με συμβολικό νόημα.

Συγκεκριμένα έξι άτομα (τρεις με φανέλες Παναθηναϊκού και τρεις με φανέλα Άρη) θα ανέβαιναν στην πεζογέφυρα μαζί και θα κρατούσαν ένα πανό που θα έγραφε "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ - ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ". Ωστόσο έμειναν στις θέσεις τους και απλά κρέμασαν τα πανό στο γήπεδο.

Ωστόσο, παρότι έφτασαν στο Πανθεσσαλικό 3.5 ώρες πριν από την έναρξη του ματς, η είσοδος στο γήπεδο τους επετράπη την ώρα που άρχιζε ο αγώνας και έτσι δεν έγινε αντιληπτή η δράση τους. Μάλιστα θα επανέλθουν με οπτικοακουστικό υλικό για να φανεί τη δράση που έκαναν και δεν έγινε αντιλληπτή.

"ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ…

Σας ζητάμε συγνώμη... γιατί σας ενοχλήσαμε!

Τα 6 μέλη της Δομής «1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη» βρέθηκαν 3,5 ώρες πριν την έναρξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έξω από την είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (αφού περάσαμε από 2 ελέγχους της Αστυνομίας).

Τα 6 μέλη της Δομής οδηγήθηκαν στην καθορισμένη θέση εντός του Σταδίου, μετά από 3,5 ώρες, την ώρα που άρχιζε ο αγώνας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Η κίνηση υψηλού συμβολισμού που πραγματοποιήσαμε να μην καταστεί δυνατόν να γίνει αντιληπτή σε κανέναν, εκτός Σταδίου, γιατί παρ' όλη τη διάθεση του συνδρομητικού καναλιού, που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα, να την καλύψει και να τη μεταδόσει, αυτό δεν κατέστη δυνατόν γιατί πολύ απλά είχε αρχίσει ο αγώνας.

Επαναλαμβάνουμε για να γίνει πλήρως αντιληπτό σε όλους:

Σε έναν αγώνα που, πέρα από τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του συνδρομητικού καναλιού, φιλοξένησε περίπου 100 προσκεκλημένους των 2 ομάδων κατέστη δυνατόν να εισέλθουμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μετά από 3,5 ώρες γιατί...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!

Παρότι, όπως είχαμε τονίσει στην προηγούμενη ανακοίνωση μας, είχαμε εξασφαλίσει ήδη από την Πέμπτη 23/5, έξι (6) ονομαστικές προσκλήσεις για να πραγματοποιήσουμε την επίμαχη δράση.

Σας ζητάμε συγνώμη λοιπόν... γιατί δεν είμαστε στη λίστα σας.

Από ότι φαίνεται «δεν είμαστε στη λίστα» για την πλειονότητα των φορέων που συνιστούν την Ελληνική Πολιτεία.

Και γιατί να είμαστε άλλωστε;

Υπάρχει μήπως, για την Ελληνική Πολιτεία, ανάγκη να υπάρξουν στην κοινωνία δράσεις σαν αυτές που υλοποιούμε, που προσπαθούν να χαράξουν ένα μονοπάτι συνύπαρξης των αθλητικών χρωμάτων και αλλαγής της οπαδικής (και όχι μόνο) κουλτούρας;

Μάλλον όχι!

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι και το γεγονός ότι κατέστη τελικά εφικτό να εισέλθουμε στο άδειο Στάδιο των 100 προσκλήσεων, αφού για 3,5 ώρες είμασταν όρθιοι στην είσοδο αυτού, πιθανότατα οφείλεται στα δεκάδες τηλεφωνήματα που κάναμε και στα δεκάδες "περιμένετε" που εισπράξαμε (μέχρι και με σύλληψη απειληθήκαμε).

Αν δεν υπήρχε αυτή η πίεση από την πλευρά μας για να τηρηθούν τα αυτονόητα, ίσως να περιμέναμε ακόμη... γιατί "Δεν είμαστε στη λίστα"!

Σε νεώτερη ανακοίνωσή μας θα εξηγήσουμε, με οπτικοακουστικό υλικό, ποιά ακριβώς δράση πραγματοποιήσαμε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η οποία δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να γίνει αντιληπτή στην ελληνική κοινωνία.

Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη»".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ