ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμές από τον Σάντος

INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση επί Ισραηλινού εδάφους δοκίμασε τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης και τον Μανιάτη δεξιά ενόψει του αγώνα με τη Λετονία

Την τελευταία της προπόνηση επί Ισραηλινού εδάφους πραγματοποίησε την Κυριακή η Εθνική μας ομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Λετονία στην Ρίγα.

Στην προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του “Ραμάτ Γκαν”, οι διεθνείς ακολούθησαν ωριαίο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε και δίτερμα στο μισό γήπεδο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σάντος έκανε αρκετές δοκιμές.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα της Τρίτης, τους τιμωρημένους Κατσουράνη, Τοροσίδη, αλλά και τους τραυματίες, Καφέ και Νίνη.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Μανιάτη στην άμυνα, στην θέση του Τοροσίδη. Στα θετικά είναι η επιστροφή από τιμωρία του Παπασταθόπουλου, ενώ με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για ακόμη μια ημέρα ο Φωτάκης.

Όσον αφορά το δίτερμα, στην μια ομάδα αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Μανιάτης δεξιά, Ζαραδούκας, αριστερά και Κυριακός Παπαδόπουλος με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Καραγκούνης και Μάκος στα χαφ, ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή, με τους Σαλπιγγίδης δεξιά και Σαμαρά αριστερά.

Στην άλλη ομάδα ήταν ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα δεξιά, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτογλου (σ.σ. ο μεταφραστής του Σάντος) στο κέντρο της άμυνας, ο Τζαβέλλας αριστερά, Πέτσος και Τζιόλης στα χαφ, Γεωργιάδης, Φετφατζίδης στα άκρα της επίθεσης, με τον Κατσουράνη να έχει ελεύθερο ρόλο.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει το απόγευμα της Κυριακής από το Τελ Αβίβ και συγκεκριμένα στις 18.15 και το βράδυ θα φτάσει στην Ρίγα, όπου θα βρίσκεται εκεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ