ΒΕΡΟΙΑ

Δοκιμάζεται ο Χαλιφά Σουλέ στη Βέροια

Δοκιμάζεται ο Χαλιφά Σουλέ στη Βέροια
Χαλιφά Σουλέ

Ο 26χρονος διεθνής με τα Νησιά Κομόρες μέσος, Χαλιφά Σουλέ, είναι στη Βέροια και δοκιμάζεται από τον Θωμά Γράφα στις προπονήσεις της ομάδας από την Ημαθίας. Έλυσε το συμβόλαιό του και πάει Πλατανιά ο Μαραγκός. (video)

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της Βέροιας την Τρίτη. Ο 25χρονος μέσος από τα Νησιά Κομόρες - είναι και διεθνής με την αφρικανική εθνική ομάδα - Χαλιφά Σουλέ βρίσκεται στην ομάδα της Ημαθίας και περνά από το μικροσκόπιο του τεχνικού αυτής, Θωμά Γράφα.

Ο Σουλέ είχε έρθει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ, αλλά η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος. Ο Χαλιφά Σουλέ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λ'Αντόντ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Αλμπί και Μπεζιέ, στη Γαλλία.

Ελεύθερος κατεβαίνει Κρήτη ο Μαραγκός

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, Στέλιος Μαραγκός, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βέροια, είναι πλέον ελεύθερος, και όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr κατεβαίνει στην Κρήτη, καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά. Εφέτος με την ομάδα της Ημαθίας ο Έλληνας στόπερ έπαιξε σε επτά παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Αετό Σκύδρας, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΑΕΚ Λάρνακα. Στους Χανιώτες είχε ξαναπαίξει τη σεζόν 2011-2012, όταν η ομάδα ήταν στη Β' Εθνική.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ