ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δωδεκαετή φυλάκιση και αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά από το δικαστήριο η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας
Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας 2023 AP PHOTO/ANDRE PENNER, FILE

Η πλευρά της υπεράσπισης της καταγγέλλουσας του Ντάνι Άλβες αιτείται τη 12ετή φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή και ζητά αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ.

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου. Η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μάικα Ναβάρο το δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει κρατήσει δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου για την διεξαγωγή της δίκης.

Η υπεράσπιση του θύματος με επικεφαλής την Έστερ Γκαρθία, εξέδωσε έγγραφο κατηγορίας στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης, στο οποίο ανακοίνωνε τα αιτήματα και τις εγγυήσεις που ζητάει η νεαρή κοπέλα.

Αιτείται τη 12ετή φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή (τρία χρόνια παραπάνω από όσα έχει εισηγηθεί η εισαγγελία), αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ για τον ψυχολογικό και σωματικό αντίκτυπο της επίθεσης, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας, αλλά και τη διατήρηση της απόστασης του ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους για 22 χρόνια.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ