Διπλό “χτύπημα” με Βολκάν Σεν και Ετό η Κόνιασπορ

Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
AP
Διπλό "χτύπημα" ετοιμάζει η Κόνιασπορ, καθώς απέκτησε τον Σαμουέλ Ετό, αλλά και τον μέχρι πρότινος μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Βολκάν Σεν.
Ο ένας άφησε την Τραπεζούντα. Ο άλλος άφησε την Αντάλια. Αμφότεροι πηγαίνουν στο Ικόνιο. Βολκάν Σεν και Σαμουέλ Ετό είναι έτοιμοι να φορέσουν τη φανέλα της Κόνιασπορ.
Ο 30χρονος διεθνής Τούρκος εξτρέμ, ο οποίος απασχόλησε και την ΑΕΚ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο 36χρονος Καμερουνέζος επιθετικός (44 γκολ σε 77 ματς με την Αντάλιασπορ) ήδη ανακοινώθηκε από τα social media της Κόνιασπορ. Η ομάδα του Ικονίου έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς σε 19 ματς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση της συνολικής κατάταξης της πρώτης τουρκικής κατηγορίας.
Atiker Konyaspor'umuza hoş geldin @setoo9!#KonyasporGeliyorBak pic.twitter.com/71D8uikezV
— Atiker Konyaspor (@konyaspor) January 30, 2018