ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα"

Ο Σωκράτης Διούδης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Σωκράτης Διούδης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Διούδης δεν κρύφτηκε, βγήκε μπροστά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και ανέλαβε την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σωκράτης Διούδης φέρει ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-1 και αυτό το ξέρει καλά ο αρχηγός των πράσινων ο οποίος δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του στη NOV, όπου τόνισε ότι φέρει την πλήρη ευθύνη για την ήττα του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Νομίζω ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όχι απλά βαθμό αλλά βαθμούς. Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής στον αγωνιστικό χώρο νομίζω παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, βάλαμε τη μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο. Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό, βάλαμε προβλήματα στον αντίπαλο.

Θα σταθώ στη φάση που έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από ένα δικό μου λάθος ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση. Και επειδή φέτος με τις εμφανίσεις μου σε αρκετά παιχνίδια έχω βοηθήσει πολύ την ομάδα και έχω πάρει αρκετά εύσημα αλλά σήμερα θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα.

Όχι τόσο για το λάθος, καθώς άνθρωποι είμαστε και λάθη όλοι κάνουμε. Δεν θέλω να δραματοποιήσω την κατάσταση. Στο χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ του αντιπάλου νομίζω ότι μας έκοψε τα πόδια. Αν είχαμε πάει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, θα ήταν άλλο παιχνίδι".

Για το αν άλλαξαν τα πράγματα με την είσοδο του Χασάν:

"Ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που θα έπαιζε με δύο φορ. Είχαμε και τον Φραν που έπαιζε στα χαφ και θα μπορούσε να βοηθήσει ως τρίτος. Δυστυχώς όμως στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε το σύστημα μας, προσπαθήσαμε και πάλι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, όμως ήρθε η αποβολή και σε ένα τέτοιο ντέρμπι όταν στραβώνουν τόσο πολύ τα πράγματα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις".

Για τη συνέχεια των πράσινων:

"Εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Για εμάς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Το ξέραμε από πριν και πραγματικά το λέω, πιστεύαμε στη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πάντα μας στεναχωρεί όταν χάνουμε σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Όμως έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας και νομίζω θα καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να τα δώσουμε όλα ώστε να τον πετύχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ