ΑΡΗΣ

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Άρη

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Άρη

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Άρης, εξ αιτίας της ανακοίνωσης σχετικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Η λευκή ισοπαλία με τη Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 25η αγωνιστική εξόργισε τους διοικούντες της ΠΑΕ, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον της διαιτησίας.

Ο κ. Καρράς άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:" O Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Άρης νομίμως εκπροσωπούμενης, διότ την 16 Φεβρουαρίου 2014, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία την επόμενη ημέρα (17/02/2014), δημοσιεύτηκε σε πολλές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (αθλητικές και πολιτικές). Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, Διαιτησίας, διοργανώτριας των αγώνων), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ