ΕΛΛΑΔΑ

Διώξεις στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ που προπηλάκισαν δημοσιογράφους στην Τούμπα

INTIME

Δίωξη για απειλή διάπραξης εγκλημάτων και παράνομη βία εντός αθλητικών εγκαταστάσεων στους οκτώ οπαδούς του ΠΑΟΚ που προπηλάκισαν δημοσιογράφους.

 

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν 8 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνελήφθησαν για τους προπηλακισμούς δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας, την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή διάπραξης εγκλημάτων και παράνομη βία τελεσθείσα από κοινού εντός αθλητικών εγκαταστάσεων με αφορμή αθλητική εκδήλωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο βρέθηκε και μία ομάδα περίπου 50 ατόμων, οι οποίοι κατά την μεταγωγή των συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟΚ, εξαπέλυσαν απειλές εναντίον των εκπροσώπων των ΜΜΕ που βρίσκονταν στο σημείο, με τους τελευταίους να απομακρύνονται.

Υπενθυμίζεται ότι, η επίθεση στους δημοσιογράφους, εντός του γηπέδου, έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Συνολικά 14 άτομα ταυτοποιήθηκαν για τους προπηλακισμούς στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου. Οι 8 οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: NEWS 24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ