Δύο εβδομάδες εκτός ο Σπυρόπουλος

Περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Νίκος Σπυρόπουλος από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Καυτανζόγλειο, ο οποίος μετά την μαγνητική έδειξε να έχει υποστεί οίδημα στην περόνη.
Ευχάριστα εν μέρει ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ο Νίκος Σπυρόπουλος σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Ο διεθνής αμυντικός του “τριφυλλιού” που τραυματίστηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη και στοίχισε και το γκολ που έβαλε ο “Γηραιός”, θα απουσιάσει περίπου 15 ημέρες.
Συγκεκριμένα, ο “Σπυρό” οίδημα στα μαλακά μόρια γύρω από την περόνη το οποίο θα αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
” Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφριά συνδεσμική κάκωση στην κεφαλή της περόνης του αριστερού γόνατος. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 10 με 15 ημέρες” αναφέρει η ανακοίνωση.
Επιστρέφει κόντρα στα “λιοντάρια”
Η κάκωση αυτή, όπως αναφέρετε ιατρικά δεν προκαλεί ανησυχία, αφού τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, αν είχαν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στο γόνατο.
Με δεδομένη την διακοπή του πρωταθλήματος από την επόμενη εβδομάδα, ο Νίκος Σπυρόπουλος θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Κέρκυρα και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο εκτός έδρας ματς της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.