ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δυο ακόμα φιλικά για τη Νίκη

INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και την Βέροια σε φιλικά παιχνίδια στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα ενώ ρυθμίζονται και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα φιλικά. Η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την διεξαγωγή δυο φιλικών αναμετρήσεων. Η μια στο Πήλιο κόντρα στον Ατρόμητο και η δεύτερη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στην Βέροια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η αυριανή (11/7, 09:00) πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι ανοιχτή μόνο για τα Μ.Μ.Ε και όχι για το κοινό.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη (15/7) το πρωί για τα Χάνια του Πηλίου όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19:00) θα δώσει στο προπονητικό κέντρο, φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ατρομήτου.

Επίσης την Κυριακή 10 Αυγούστου (19:00) η Νίκη Βόλου θα δώσει φιλικό παιχνίδι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ομάδα της Βέροιας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ