ΚΥΠΡΟΣ

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Τεχνικός Διευθυντής των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Τεχνικός Διευθυντής των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου.

Την περσινή σεζόν, ο 40χρονος παλαίμαχος επιθετικός αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕ Λεμεσού.

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της για βελτίωση και αναβάθμιση των μικρών Εθνικών μας ομάδων, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην πρόσληψη του Ελλαδίτη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μικρών Εθνικών Ομάδων.

Καλωσόρισες Δημήτρη! Καλή επιτυχία!", αναφέρει η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ΚΟΠ για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο άθλημα που αγάπησα από μικρός. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη νέα γενιά, να τους εκπαιδεύσουμε, να τους προπονήσουμε και να τους καθοδηγήσουμε για να είναι έτοιμοι να δώσουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική ομάδα Ανδρών αφού αυτός θα είναι ο στόχος μας. Θα αξιολογήσουμε τη σημερινή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε προκειμένου να βγάζουμε νέα ταλέντα".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ