ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δημητρίου: "Μας πήγαν όλα στραβά"

Δημητρίου: "Μας πήγαν όλα στραβά"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Πέτρος Δημητρίου από την εμφάνιση των παικτών του Εθνικού Αστέρα στο φιλικό ματς με το Αιγάλεω το Σάββατο το οποίο διακόπηκε στο 80' και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ο τεχνικός της ομάδας της Καισαριανής, με δηλώσεις του την Κυριακή τόνισε πως όλα για την ομάδα του πήγαν στραβά και πως το γεγονός πως δεν έχουν ξεκινήσει τα επίσημα αυτό έχει κουράσει ψυχολογικά τους παίκτες.

" Σίγουρα η εμφάνιση μας και η γενικότερη παρουσία μας, δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε. Προσωπικά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα μας ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, δεν μας βγήκαν οι πάσες και γενικά μας πήγαν όλα "στραβά".

Φυσικά υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά, καθώς οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τις προπονήσεις, αλλά και την ταλαιπωρία έλλειψης γηπέδου, που μας αναγκάζει να έχουμε καθημερινές μετακινήσεις, ακόμη και για την προπόνηση. Όλα αυτά, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν έχουν αρχίσει τα επίσημα παιχνίδια, έχουν κουράσει τους παίκτες, κυρίως ψυχολογικά και δεν τους βοηθάει καθόλου", είπε αρχικά ο Πέτρος Δημητρίου και πρόσθεσε:

" Ασφαλώς στην συνέχεια θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στην συνολική βελτίωση της ομάδας, υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες λύσεις και ασφαλώς θα εμφανισθούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Υπάρχουν παίκτες που είναι ακόμη "πίσω" και από την στιγμή που καλύψουν το χαμένο έδαφος η ομάδα θα παρουσιάσει μία ταυτότητα και κυρίως μία καλύτερη εικόνα".

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Κυριακής προέβλεπε κανονικά προπόνηση για τους παίκτες που έπαιξαν λιγότερο στο Αιγάλεω, ενώ την Δευτέρα όλη η ομάδα θα έχει ρεπό και από την Τρίτη θα επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις.

Στις άμεσες επιδιώξεις του Πέτρου Δημητρίου είναι να κλειστούν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει πλέον και την οριστικοποίηση έναρξης του πρωταθλήματος, προκειμένου να γνωρίζει πολύ καλά προς τα πού βαδίζει.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ