LIGUE 1

Δήμαρχος Μασσαλίας: "Περήφανος που η Μαρσέιγ δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι"

Δήμαρχος Μασσαλίας: "Περήφανος που η Μαρσέιγ δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι"
YOUTUBE

Ο δήμαρχος της Μασσαλίας, Μπενουά Παγιάν, στήριξε την επιλογή της Μαρσέιγ να μην επιστρέψει στο παιχνίδι κόντρα στη Νις, ύστερα από τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό τριών παικτών της ομάδας.

Ο δήμαρχος Μασσαλίας, Μπενουά Παγιάν, τοποθετήθηκε στο twitter σχετικά με την αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ και τη διακοπή του αγώνα, έπειτα από την άρνηση των Μασσαλών να επιστρέψουν λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν από εισβολή οπαδών.

"Τραυματισμένοι παίκτες, αποτυχημένη υπηρεσία ασφάλειας, το παιχνίδι της Νις με τη Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να αρχίσει ξανά. Λυπηρή απόφση. Περήφανος για την ομάδα μου, η οποία δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι", έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια: "Πρέπει να θέσουμε κάποια δεδικασμένα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής ήταν μαζί μας, μας επιβεβαίωσε πως η ασφάλειά μας δεν ήταν εγγυημένη. Η απόφασή του ήταν να διακόψει το ματς, αλλά η Λίγκα αποφάσισε να το συνεχίσει. Αυτό είναι απαράδεκτο για μας".

Τα επεισόδια στο Νις - Μαρσέιγ

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ