ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Διλμπέρης αντί του Κούτση

Διλμπέρης αντί του Κούτση
Διλμπέρης INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κούτση έπειτα από την χθεσινή ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-2 στον Εύοσμο.

Στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα επέστρεψε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κούτση μία μέρα έπειτα από την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-2 στον Εύοσμο.

Ο 40χρονος τεχνικός είχε ξεκινήσει την φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Ευόσμου και αφού μεσολάβησαν οι Περικλής Αμανατίδης και Γιώργος Κούτσης καλείται να την ολοκληρώσει.

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει της κορύφωσης της μάχης για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 40χρονος τεχνικός επιστρέφει στο σύλλογο με τον οποίο θριάμβευσε πέρσι, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. "Ερχομαι στην ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή, με μεγάλη πίστη στην ποιότητα και τη στόφα αυτών των ποδοσφαιριστών και θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα τερματίσουμε στις τελευταίες τρεις θέσεις", δήλωσε στο agrotikosasterasfc.gr.

Ο Διλμπέρης θα διευθύνει αύριο την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα και αμέσως μετά θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για το εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας στη Ζάκυνθο.

Μαζί με τον Διλμπέρη ως μέλη του τεχνικού επιτελείου των "σταχυοφόρων" επιστρέφουν επίσης στο σύλλογο οι κύριοι Τάσος Κατσαμπής και Σάκης Γεωργάκης.

Για την ιστορία ο 40χρονος τεχνικός μετά την περσινή του θητεία στους "σταχυοφόρους" που τους είχε οδηγήσει από την Γ' Εθνική στην Football League φέτος έμεινε για έξι παιχνίδια. Έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο στις 29 Αυγούστου και αποχώρησε στις 2 Νοεμβρίου μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας μερίδα οπαδών του Αγροτικού Αστέρα αποδοκίμασε τον Κούτση με την αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ να ήταν η απόφαση της απομάκρυνσής του.

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Κούτση και τους άμεσους συνεργάτες του, Ηλία Σορώκο και Νίκο Κωτσοβό.

Ο Αγροτικός Αστέρας ευχαριστεί τον κύριο Κούτση και το επιτελείο του για τις προσπάθειες που κατέλαβαν για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ