ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόροι Μπατατούδη: "Οι οφειλόμενες δόσεις έχουν εξοφληθεί και αφέθηκε ελεύθερος"

Ο Γιώργος Μπατατούδης
Ο Γιώργος Μπατατούδης INTIME

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μπατατούδη ανακοίνωσε πως ο 77χρονος επιχειρηματίας εξόφλησε τις οφειλόμενες δόσεις και αφέθηκε ελεύθερος.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Γιώργου Μπατατούδη εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο, το οποίο τον εκπροσωπεί. Συγκεκριμένα αναφέρει πως συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας για την εκ παραδρομής καθυστέρηση καταβολής τριών τελευταίων μηνιαίων δόσεων σχετικής απόφασης δοσοποίησης.

Αυτές οι δόσεις εξοφλήθηκαν και ο πρώην ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

"Το δικηγορικό μας γραφείο σας γνωστοποιεί ότι: Δημοσιεύματα της 10ης Φεβρουαρίου 2023 αναρτημένα σε διαδυκτιακές ιστοσελίδες με τίτλο “Συνελήφθη ο Γιώργος Μπατατούδης” αναπαράγουν την ανακοίνωση της αστυνομίας αναφορικά με την σύλληψη του το πρωί της 10ης.02.2023, η οποία ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε και διευκρινίζουμε ότι ο Γεώργιος Μπατατούδης, συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας για την εκ παραδρομής καθυστέρηση καταβολής των τριών τελευταίων μηνιαίων δόσεων σχετικής απόφασης δοσοποίησης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Οι οφειλόμενες δόσεις έχουν ήδη εξοφληθεί και με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο εντολέας μου, Γεώργιος Μπατατούδης, αφέθηκε ελεύθερος αργά το μεσημέρι.

Λοιπές διαφορετικές ανακοινώσεις και ειδήσεις διαδυκτιακών δημοσιευμάτων αναφορικά με την λόγο κράτησής του από τη Διεύθυνση Ασφαλείας

Αττικής είναι παντελώς ψευδείς και περιέχουν συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές προς το πρόσωπό του. Γίνεται σύσταση να απαλειφθούν τα σχετικά δημοσιεύματα από κάθε ιστοσελίδα, στην οποία έχουν αναρτηθεί ή αναπαραχθεί".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ