ΕΛΛΑΔΑ

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής!

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής!
INTIME SPORTS

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά από 6ωρη συνεδρίαση, δικαίωσε τον Ηρακλή με ψήφους 2-1! Η απόφαση αυτή στέλνει Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή ξανά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την ΠΑΕ Ηρακλής στο θέμα του υποβιβασμού για την πλαστή φορολογική ενημερότητα.

Έτσι, με ψήφους 2-1 επιστρέφει και πάλι την υπόθεση της επανεξέτασης του φακέλου του "γηραιού" στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μετά από την εξέλιξη αυτή είναι ορατό το ενδεχόμενο της αναβολής της αναμέτρησης του Σαββάτου, μεταξύ του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αμφίβολη και η παραμονή των Αρκάδων στην μεγάλη κατηγορία, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την θέση του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου:

" Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ".

Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPERLEAGUE και της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ