ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διευθυντής Άιντραχτ: Κανένα ενδιαφέρον για Μασούρα, σιωπή για Ρεάμπτσιουκ

Ο Ρέαμπτσιουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ
Ο Ρέαμπτσιουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ INTIME

Συχνός επισκέπτης εσχάτως των ελληνικών ποδοσφαιρικών γηπέδων ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Άιντραχτ, Μπεν Μάνγκα, με τα σχόλιά του στο SPORT24 ενδεικτικά για Μασούρα, Αλεξανδρόπουλο, αλλά και Ρέαμπτσιουκ.

Αφορμές για να επισκεφθεί τη χώρα μας ο Μπεν Μάνγκα είχε αρκετές ως τώρα στη φετινή σεζόν. Ο δανεισμός του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ, η διπλή κόντρα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στους ομίλους του Europa League, οι προφανείς που δικαιολογούν σε κάποιες περιπτώσεις την παρουσία του διευθυντή ποδοσφαίρου του γερμανικού συλλόγου σε διάφορα ελληνικά γήπεδα.

Εκ των πραγμάτων συνεπώς εύλογη και η εμπλοκή του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Πάγιο τους τελευταίους μήνες αυτό με ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Γιώργο Μασούρα, παράλληλα όμως με τα πρόσφατα ταξίδια του γράφτηκαν και διάφορα για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά ακόμη ακόμη και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Όλα ταιριαστά εφόσον η Άιντραχτ αναζητά – εν όψει καλοκαιριού – ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις (αριστερό εξτρέμ/επιθετικό, αριστερό μπακ και κεντρικό χαφ).

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον Αφρικανό αξιωματούχο της Αϊντραχτ αναζητώντας απαντήσεις. Τις έδωσε είτε απαντώντας είτε... όχι.

"Δεν μας ενδιαφέρει κανείς Ελληνας ποδοσφαιριστής, οπότε μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν παρακολουθούμε κανέναν από τους δύο που αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην χώρα σας", τόνισε αρχικά ο Μάνγκα. Δεκτό, αλλά τότε γιατί τα αλλεπάλληλα (τουλάχιστον 3) ταξίδια στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα;

"Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το scoutingdepartment της Αϊντραχτ πραγματοποιεί εκατοντάδες ταξίδια κάθε χρόνο, παρακολουθώντας εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες ποδοσφαιριστές. Επιλέγονται μόνο μερικές δεκάδες για πρόσθετη παρακολούθηση και εν τέλει έρχονται στην ομάδα μας ακόμη λιγότεροι, σε μονοψήφιο αριθμό.

Η δουλειά μας είναι να παρακολουθούμε παιχνίδια σε όλον τον κόσμο και αυτό ακριβώς κάνουμε. Η παρουσία μας σε ένα γήπεδο, δεν συνεπάγεται αυτόματα και ενδιαφέρον. Και ειδικά για τους δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει κανένα", τόνισε ο Μάνγκα, με την επανάληψη συγκεκριμένα για τους Ελληνες να προκαλεί την επόμενη ερώτηση εστιασμένη όμως στον μη Ελληνα πρωταγωνιστή των πρόσφατων δημοσιευμάτων, τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Εδώ όμως, ο Μάνγκα προτίμησε ευγενικά να καληνυχτίσει, χωρίς να απαντήσει το παραμικρό...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ