Διευθύνων σύμβουλος Ντόρτμουντ: “Θέλαμε τον Ελ Μάλα, πάμε σε εναλλακτικό σχέδιο, έχουμε κάτι καλό στο μανίκι μας”

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Ρόμα, ο διευθύνων σύμβουλος των Βεστφαλών, Κάρστεν Κράμερ αναφέρθηκε στο “ναυάγιο” με τον Σαΐντ Ελ Μάλα και παραδέχθηκε ότι η Μπορούσια θα πρέπει να στραφεί σε εναλλακτικό πλάνο.
Η Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη 2-2 στο φιλικό με τη Ρόμα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Bundesliga, με τον γερμανικό Τύπο μάλιστα να αποθεώνει ξανά τον Κωνσταντίνο Καρέτσα για την 60λεπτη εμφάνισή του. Το Kicker έγραψε χαρακτηριστικά ότι ο 19χρονος Ελληνας εξτρέμ εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.
Βέβαια, στη Γερμανία αρχίζει πλέον και συζητιέται όλο και περισσότερο ακόμη ένα ελληνικό όνομα, αυτό του Γιάννη Κωνσταντέλια.
Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Ντόρτμουντ, ο διευθύνων σύμβουλος των Βεστφαλών, Κάρστεν Κράμερ, ρωτήθηκε από το γερμανικό sky για το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Ελ Μάλα και παραδέχθηκε ότι η ομάδα θα πάει σε εναλλακτικό πλάνο.
“Συμβαίνει κατά καιρούς οι ομάδες που διεκδικούν έναν παίκτη να μην μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία. Υποβάλαμε μία πρόταση που πιστεύουμε ότι ήταν μια πολύ ελκυστική για την Κολωνία. Η Κολωνία την έκρινε ανεπαρκή και αποφάσισε να μην την αποδεχτεί. Στη συνέχεια, ήταν στο χέρι μας να εξετάσουμε αν θέλαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ή όχι. Είμαστε τολμηροί, αλλά τελικά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα σε μια προοπτική. Αυτό που κάναμε έδειξε τη φιλοδοξία μας“, είπε αρχικά ο Κράμερ και πρόσθεσε για την επόμενη κίνηση της Ντόρτμουντ
“Είχαμε καλές συζητήσεις με την Κολωνία. Η Κολωνία μας έδινε πάντα ειλικρινές απαντήσεις. Θα θέλαμε να φέρουμε τον Ελ Μάλα στην Μπορούσια. Νομίζω ότι ήταν κι αυτός πρόθυμος. Αλλά πρέπει να δεχθούμε τα πράγματα ως έχουν και πλέον να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό σχέδιο, το οποίο ελπίζουμε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τις επόμενες ημέρες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και νομίζω ότι έχουμε κάτι καλό στο μανίκι μας“.
Μένει να φανεί αν ο… εναλλακτικός άσος στο μανίκι της Ντόρτμουντ είναι τελικά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, του ΠΑΟΚ, που το τελευταίο διάστημα έχει παίξει δυνατά στα γερμανικά ΜΜΕ, ως ένας από τους μεταγραφικούς στόχους των Βεστφαλών, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε του Ελ Μάλα.