ΑΡΗΣ

Διαζύγιο με Κέλεμεν

Διαζύγιο με Κέλεμεν
μαζινιο

"Η ευθύνη είναι των παικτών... εκδίκηση στα πλέι οφ", δήλωσε ο Λέμπο. Παρελθόν ο Κέλεμεν

Ο Ουρουγουανός στόπερ του Αρη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικά Νέα 98,7" αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όσο και στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή αλλά και γενικότερα την συνέχεια του πρωταθλήματος.
"Η αλήθεια ότι ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει πλήρως το σοκ του αποκλεισμού. Προσωπικά μού έχει στοιχήσει πολύ το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Είχα πολλά όνειρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω στα πλέι οφ θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την εκδίκησή μας", τόνισε ο Λέμπο και πρόσθεσε: "Είναι ολοφάνερο ότι μας λείπει η τύχη. Η ομάδα φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει. Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ και θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε παιχνίδια και βαθμούς".



Όσο για την έλευση του Μαζίνιο υπογράμμισε: "Η αλλαγή του προπονητή βοηθάει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής πεισμώνουν για μία θέση στην ενδεκάδα, ενώ ακόμη και αυτοί που έπαιζαν πρέπει να παλεύουν περισσότερο για να διατηρήσουν την θέση τους".



Για το ματς με τον Ηρακλή: "Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή. Εκτός από την ψυχολογία και τον αντίπαλο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση, αφού δώσαμε τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Είμαστε όμως επαγγελματίες και όταν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε την φανέλα του Αρη".



Και ο Λέμπο, κατέληξε: " Και για τις νίκες και για τις ήττες οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται και πρέπει να έχουμε τη γενναιότητα να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ποτέ δεν λέω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, είμαι όμως ήσυχος με την συνείδησή μου, αφού όταν βγαίνω από το γήπεδο είμαι σίγουρος ότι άφησα και την ψυχή μου μέσα σʼ αυτό".

Τέλος ο Κέλεμεν

Παρελθόν από τη ομάδα του Άρη αποτελεί από την Παρασκευή το απόγευμα ο τερματοφύλακας, Μάριο Κέλεμεν.

Ο Σλοβάκος γκολκίπερ περασε από τα γραφεία της κίτρινης ΠΑΕ και υπέγραψε το... διαζύγιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μάριαν Κέλεμεν. Η ΠΑΕ Αρης ευχαριστεί το Σλοβάκο τερματοφύλακα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Mαζίνιο: "Μόνο νίκη"

Την νίκη και μόνο αυτή σκέφτεται ο Ιομάρ Μαζίνιο εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπως φάνηκε και μέσα από την γραπτή δήλωση του Βραζιλιάνου προπονητή του Άρη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. " Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Ξέρουμε πολύ καλά τη βαθμολογική κρισιμότητα που έχει για μας και θα παλέψουμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Έχουμε όλοι επίγνωση της κατάστασης, χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα, που για μας είναι μόνο η νίκη. Το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι το γκολ, το οποίο πιστεύω ότι θα έρθει το Σάββατο μαζί με τους τρεις βαθμούς", ήταν η δήλωση του Μαζίνιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή του για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Βανγκέλι, Νέτο, Γιάχιτς, Λέμπο, Βιτόλο, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Μπατιόν, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ, Λαμπριάκος, Καρατζιοβαλής, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Καράμπελας και Κάμπορα.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ