ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει το δημοσίευμα περί “λίστας” ο Παναθηναϊκός

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα για τη λίστα των υποψήφιων προπονητών.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά, το δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο για λίστα προπονητών,με τους πράσινους να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Φάμπρι.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε με την ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ :

“Με αφορμή σημερινό ψευδές δημοσίευμα περί “λίστας” υποψήφιων προπονητών, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα έχει προπονητή τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε έχει δηλώσει σήμερα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην εφημερίδα “η Πράσινη” με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, με τις τρεις σερί νίκες του τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχει καταφέρει να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, κοιτάζοντας πλέον τα Play-off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ